| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Katko, dík. ~x~ My už jsme na to téma měli pár ostrých debat, kdy jsem mu řekla, že bych byla ochotná se třetího dítěte vzdát z nějakých vážných důvodů, které raději nechci ani specifikovat a domýšlet. Já manželovy obavy chápu a i je do jisté míry pokládám za rozumné, ale dělám všechno proto - po materiální i nemateriální stránce - aby to se třetím miminkem šlo. Jsem pracovitá, o děti se starám ráda a dobře, vydělat a šetři umím, i práci mám schválně takovou, která jde s rodinou dobře skloubit.
Já bych byla schopná se rozvést s chlapem, který by odmítal druhé dítě, resp. pro mě byla ta otázka natolik důležitá, že bych ji probrala ještě před svatbou a s člověkem, který by trval jen na jednom dítěti, bych se rozešla, takže by na svatbu ani nedošlo. Manželovi jsem na rovinu řekla, že pokud třetí dítě zazdí, tak kvůli tomu od něj neodejdu, ale budu na něj parádně naštvaná a budu mu dávat v budoucnu silně najevo, o co nás všechny čtyři připravil. A budu mít do konce života pocit, že mi něco důležitého uniklo z naprosto blbých důvodů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.