Přidat odpověď
Zdravím po delší době,potřebovala bych od Vás všech radu,já vím,je to pořád dokola,už jste mi tady poradili dost,ale prostě některé věci se začali zhoršovat,mám teď na mysli chování 8 letého syna.Přes prázdniny nebral léky a byl naprosto v pohodě,myslela jsem si,že se mávnutím kouzelného proutku změnil,ale s nástupem do školy,je ve druhé třídě jsem pochopila,že prostě s tím školním stresem se zhoršil.Učení je na něj moc,má individuální plán,ale mám pocit,že třetí třídu už nemá šanci zvládnout,on totiž nechce.No a teď k tomu chování,začal cíleně lhát,vymýšlet si,bere si bez dovolení potají peníze,dělá si i přes zákazy co chce a nejhorší je jeho mluva,začal být hrozně sprostý,nic si nenechá vysvětlit,reaguje ihned afektem a má tendence strašně odmlouvat,na cokoli odpovídá NE s obrovskou drzostí.Já mu zakážu a on mi odpoví-já tam stejně půjdu a ty mi nemáš co poroučet,křičí na mně před lidmi.Jsem silně vyčerpaná,vůbec se nechce podřizovat režimu a povinostem.Systém odměn a trestů je v plném proudu,ale ono mu to je jedno,je mu jedno jak trest,tak i odměna.Tak já už nevím,co mám dělat.O úkolech nebudu ani mluvit,jakým stylem se k tomu staví,dokáže se mi celý úkol vztekat a brečet,takže vlastně ani neví co píše.Máte pro mně nějakou radu,?díky
Předchozí