Přidat odpověď
Ivo,
jak už jsem psala mám mezi tou kuchyňskou a obývákovou částí do necelé půlky kamennou zeď,takže je to propojené a přitom není.Ta místnost je hodně velká,takže ta zeď tady nijak nepřekáží a přtiom citlivě odděluje obě části. Když hosty posadím na sedačku,tak do kuchyně nevidí,ale,když jenom tak se skleničkou popocházejí oni nebo já,tak jsme spolu,protože ta druhá část místnosti je spojená.Mě to takhle hrozně vyhovuje,protože jsem vždycky měla pidi kuchyňku a byla jsem tam zavřená zatímco ostatní seděli v obýváku,takhle i když odběhnu něco zapnout do kuchyně,tak jsem vlastně s nimi a můžeme spolu normálně mluvit. Cibuli v syrovém stavu téměř nepoužívám,protože manžel jí nesmí,takže to u nás taky smrdět nemůže. Kupuji si tu předsmaženou v Ikee tu manžel zvládá v pohodě.A hlavně,já mám jednu stěnu celou skleněnou,která je průchozí ven a další stěna je se třemi okny,takže,když otevřu mám průvan v cuku letu je vyvětráno.
Nicméně někdo tu zmiňoval ty kazetový-pouzdrový dveře,tak to se mi taky moc líbí a připadá mi to jako dobré řešení. Do takových těch koženkových nebo plastových zatahovaček bych nešla to by se mi sem nehodilo,ale ty zasouvací dveře jsou prima řešení. Jenom cena je vyšší a hlavně se to dělá u nově stavěných domů-zdí,aby se to dalo zazdít dovnitř.
Předchozí