| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tinas,
mně je jedno, jestli jsou to obyčejné dveře nebo zašupovačky ~d~. Pravda je že já jsem spíš prakticky než esteticky založená, neumím si bydlení nějak čančat, ladit a tak, ale v principu to tu mám, jak popisuješ ty.
Na jednom konci okno v kuchyni, na druhém okna a dveře na zahradu v obýváku, mezitím jedny dveře, které jsou ale často otevřené, takže je průhled z jednoho konce na druhý. Jen když vaří manžel, tak on se tam zavírá, protože CHCE být oddělen. No anebo když se mixuje nebo dělá podobně hlučná činnost, tak že to neruší ty ostatní.
Právě kvůli tomu by mi vadilo, kdyby se dveře zavřít nedaly.

Jo a u nás je tedy ještě jeden faktor, který moc neventiluju....ale máme čtyři psí potvory, co mi z kuchyně kradou plasty (méme je v otevřené krabici, aby se snadno vyhazovalo) a tahají je všude po baráku, takže když nechci, aby mi tam lezly, tak prostě jen zavřu dveře. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.