Já byla nedávno služebně v takové té centrální třídírně pošty v Malešicích. Po tom co jsem viděla- pravda netýkalo se to křehkých balíků, ale jen těch obyčejných- bych se asi bála věci jako notebook a podobně poštou vůbec poslat. Sousedka si nechala z internetového obchodu poslat umyvadlo- obyčejně- a došlo v dílech. Tomu by snad nepomohla žádná krabice. Ale abych se vrátila k té poště. Mají tam v jedné budově takové skluzavky zakroucené přez tři patra dolů a po nich jezdí ty balíky. Byla jsem z nich okouzlena. Já bych si to jednou chtěla prubnout osobně, musí to být vzhledem k rozměrům a převýšení slušný adrenalin. Jen si nejsem jistá, jestli bych na konci vylétla celá. Takže nic něžného, no. Jak jezdí balíky křehké, nevím. Ale i tak to bylo velmi přesvědčivé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.