Přidat odpověď
Přeju pěknou sobotu a chci se zeptat na zkušenosti - hledám nějaké opakovaně použitelné sáčky na pečivo, ovoce, zeleninu, co bych si mohla brát do obchodu a doma použít pro skladování pečiva (zeleninu nasypu do lednice/spíže).
Našla jsem pouze tohle:
http://www.proslunicka.cz/74-sitky-na-nakup-potravin
to na pečivo se mi zdá fajn, ale u těch zeleninových tašek si nejsem jistá, co by tomu říkali v krámě u kasy, zdá se mi to dost neprůhledné.
Plus by mě asi trochu štvalo platit vždycky váhu toho pytlíku:( Máte někdo zkušenost přímo z obchodů? Nechci se pokaždé s někým handrkovat, i když se domnívám, že mám právo si jídlo odnést, v čem chci:)
Nicméně, pokud je to síťka, tak pečivo pak doma logicky ztvrdne, jak se vlastně dá skladovat chleba, když chlebovku nemáme? Zabalit do utěrky? Ušít plátěný pytlík?
Zarytý ekolog možná zrovna nejsem a rezervy určitě jsou, ale množství těch pytlíků je prostě děs. Mimochodem, dm přestala dávat tašky zadarmo, vždycky mě štvali, jak mi to automaticky rvali do igelitky, i když jsem řekla, že ji nepotřebuju... Poslední dobou se aspoň začali ptát, jestli jo, a teď už jsou za dvě káčé.
Předchozí