| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mamka mi včera sdělila, že se už snad pohnula s bytem a budou ho nabízet k prodeji. Táta tvrdí, že už má zájemce, ale jemu je těžké věřit. Jemu teď byt koupili rodiče, tak na prodej nemusí tolik spěchat. Každopádně když se prodá, tak dostanu od mamky asi 100 000 Kč. Z těch bych chtěla koupit byt. Vypadá to jako málo peněz, ale čas od času se najdou v prodeji byty, které potřebují majitelé rychle prodat, protože potřebují peníze. Nedávno jsem viděla byt 2+1 v městě, kde jsem bydlela za 90 000 Kč. To by byla asi nejlepší investice. Chtěla jsem tím sice zaplatit druhy a kauci v novém bydlení, ale tohle je pro mě nejlepší řešení. Klidně bych si na něj i počkala.

Dluhy mám vypočítané tak, abych je měla do roka splacené tedy kromě jedné půjčky, který mi všechno hodně komplikuje, protože tam jsou dost velké měsíčný poplatky. Té se jen tak nezbavím, protože se musí zaplatit jednorázově každý měsíc a já si jí zase každý měsíc musím znovu vzít.

Pro mě by bylo úplně nejlepší jít někam poblíž Olomouce, kde mám mamku a sestru. Hradec volím spíš proto, že mi byl před časem nabídnut bezbariérový městský byt, ale byla tam podmínka mít tam trvalý pobyt.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.