Syn mi loni pravidelně marodil. Každý nměsíc dostal kašel. Ze začátku jsem kupovala kde co, mucosolvan, sinecod, různé sirupy i ten acc, ale nic mi dlouhodobě nezabralo, za chvíli si to ze školky přinesl znova. Pak mi jednou dr. řekl at koupím bronchiprekt, tak jsem to zkusila a ten mi jako jediný zabírá. Sice vím, že si to ze školky přinese kdykoliv znova, ale má to opravdu u nás účinek. Během 2 dnů se mu to vždycky zlepší. A do týdne jsme bez kašle. A na noc aby se vyspal mám o dr. ještě prothazin z lonska. Za chvíli taky dojde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.