| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já musím přiznat, že poslední dobou mne mrzí, že jsem se nenaučila šít na šicím stroji. Ale to se asi na škole neučí, že ano:-) - myslím na základce.
A jinak mne mrzí, že jsme se neučili, tedy jakože nikoho nezajímá, zda to víme nebo ne - právě ty kameny, o čemž jsem psala. Jak jsme to ted s Ronym v prvouce rozkousli, tak mi příjde, že nevím vůbec nic. No budu to dohánět. Prostě mi příjde, že přírodověda a biologie atd. se nechala být jen tak, aby byla jednička v testu. Ať už to jsou zvířátka, květiny nebo člověk. Nějak jsem to dohnala částečně až samostudiem.
Ale nemyslím, že by to byla pouze chyba učitele nebo systému. Jen by mi přišlo fajn, kdybych po vyjítí školy napr. opravdu poznala drozda od kosa a ne až tehdy, kdy v době dospívání ve vlastním zajmu začnu studovat, co je co za ptáka. Nebo abych poznala pazourek. To byl dneska šok, když jsme koukali na různé "kameny", co je co na internetu a já si uvědomila, že ten velký kámen, který nám kdysi dala babička, je pazourek.
Osobně si moc přeji, abychom se učili tak, aby si to ty děti do života opravdu odnesly!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.