Přidat odpověď
Spiklence, asi jsi necetl dost pomalu a dost soustredene, takze nic nepochopil. Evropske a Kanadske mimoklinicke porody rozhodne nevykazuji nizsi kvalitu pece o nizkorizikovou rodicku, totiz maji prokazatelne lepsi vysledky pro zdravi. A to ma svoje velmi dobre vysvetlitelne duvody, precti si neco od Michele Odenta (dr. a porodnik).
Kdyby za 150 let bude nejaka dost vstricna nemocnice, treba tam budou rodit ty, ktere dnes voli porod domaci. Jen ze tehotenstvi trva 9 mesicu nikoliv 150 let, takze mi tvoje teoreticke spekulace jsou tak na zasmani. Ja volim z realnich moznosti.
Neber to jako urazku, ale do Thomajerove nemocnice bych nesla ani se vycurat, natoz rodit. A to ne z rozmaru, ale dle informaci, kterych tato nemocnice o sebe hlasa, kvuli jejich vysledku, jejich priorit, personalu, ktery zamestnava a nabidce, kterou hlasa. Pece predevsim o dite ale ani o rodicku by mne rozhodne nevyhovovala v tvem popisu. Mimochodem, je ti znamo, ze n. zloutenka je castejsi prave tech nemocnicnich srovnavacich skupinech a souvisi to prave s rychlosti rozkojeni po porodu bez zasahu a separace a take s moznosti stehovat se za sluncem a regulovat teplo ve vlastnim byte? Asi ne, vid. Takze mam radost, kdyz tvoje pani byla spokojena, ale ja bych nebyla.
Předchozí