| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tatramelko, nespočítala sis to špatně, ale když mám napsáno 05/11 tak kdyby byla začátkem května, tak by jí už táhlo na ukončení pátého měsíce (resp. zač. října by těch pět měla) ale že je až na konci, tak teprve bude mít ty ukončené čtyři.
jj, kojit určitě chci, jak říkám, u první se mi to nepovedlo tak docela. resp. kojila jsem ji nějakých 8-9měsíců, ovšem už asi od měsíce a půl s podporou UM. Tak jsem si říkala, že u druhé to zvládnu lépe, vše tomu nasvědčovalo, krize jsme doposud překonali, tahle je holt trošku větší. Ale ty problémy u první mě naučily vážit si každého odkojeného dne... pořád si říkám, aspon ten půlrok naplno, pak už jsou první jídla, tak už je to trošku jiné.. díky ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.