Přidat odpověď
Je to celé jen jedna blbá hra - aby už ostatní měli strach rodit doma, aby PA měly strach domácím porodům pomáhat. Když něco zpacká doktor tak od toho dá ruce pryč a nic se neděje i kdyby jste se rozkrájeli ... Nerodila jsem nikdy doma, ani na to nemám náturu - ale neodsuzuju to. Rozhodla se tak matka, matka nikoho netrestá, nechápu, že si tohle dovolí pojišťovna, na co si hrají? Za alkoholiky, feťáky a jiné platí miliony stále .... nikdo tohle neudělal umyslně ... soudce je debil nic víc na to asi říct nedokážu.
Kamarádce se před časem narodilo miminko v Praze ve vyhlášené porodnici - mělo přes 5 kilo, tušili to, nikdo neudělal odhad váhy ... při porodu mu zlomili klíční kost, přetrhali nervy v ručičce pravé .. nikdo neví jestli to zvládnou cvičením, jeslti to zvládnou tak že bude uplně ok, asi je čeká i operace - mohli za to doktoři, ale nikdy vinu nepřiznají, je to každému jedno!!! nebude to postihnuté ničím .. vím, neumřel, ale ani toto není zrovna lehké a bylo to jen kvůli tomu, že se dneska šetří kde se dá a ani pitomý UTZ se neudělá když je třeba. (jen zrovna tak bych chtěla vědět jak by viděli ten omotaný pupečník kolem krku když ji nikdo ani UTZ neudělal!)
Ani mi u prvního porodu (přijela jsem fakt uplně otevřená, malý byl za hodinu na světě) mi nikdo UTZ neudělal! Dost těžko kdyby měl pupečník kolem krku by na to nějak přišli.
Předchozí