| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Škoda rány, která padne vedle

Ahoj Mirko, napsala jsi docela zajímavý příběh. Pokud jsem to pochopila dobře, tak syn byl nejdřív pošťuchován holkama, pak za to byl neprávem sám osočen a když chtěl říct jaká vlastně byla pravda, učitelka ho ignorovala. To je dost velká frustrace a být na jeho místě, tak asi taky nevím co dělat a ze zoufalství bych ten jazyk vyplázla nejspíš taky...:)))
Všechny zdánlivě nesmyslné věci, které děti dělají jsou zrcadlem něčeho jiného, co není hned vidět. Podle mě vinu měla na této situaci sama učitelka, protože nepřímo dětem naznačuje, že lhát se může a pravda se dá úspěšně ignorovat. My do dětí hustíme věci, jako "nikdy nelži" apod...pak v tom mají zmatek.
Já bych synovi zkusila říct, že chápu jeho vztek a bolest ve chvíli, kdy ho nikdo neposlouchal a kdy byl neprávem osočen, ale že vyplazování jazyku není nejlepší řešení. Ať třeba příště zkusí svůj vztek na chvíli odložit a pak o tom třeba namalovat obrázek, nebo něco napsat.
Měj se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.