Jsem vychovatelka DD a je mi 57 let. Moc ráda bych pracovala jako prof. pěstoun - doma a měla dvě děti klidně v pubertálním věku. Mám s nimi docela dobré výchovné výsledky. Rozhodně by to bylo pro děti lepší a pro mne taky, ale nevíte někdo, kde se k této péči přihlásit, registrovat. V našem DD o tom pochopitelně nemohu vůbec mluvit - je to proti zájmům zaměstnanců, těm stav citové deprivace dětí asi nevadí. Taky mne pochopitelně zajímá, jak stát chce tuto práci - péči honorovat. Za jedno dítě v DD platí 25.000,- měsíčně - tak na kolit typujete, že ohodnotí tuto práci. Nevíte, kde najít podrobnosti z navrhovaného zákona?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.