| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nechci rýpat, ale skoro bych řekla, že je dost brzy na pořizování aktovky - rok záruky Ti uteče jak nic stáním v koutě; navíc dítě může několikrát ještě změnit vkus na design a pak bude chtít třeba i jinou~Rv ~d~ Ale chceš-li určitě teď kupovat, tak já osobně bych Ti radila vzít dítě někam do obchodu, kde prodávají obě značky a vyzkoušet příp. argumentovat na místě.
Když jsme kupovali vloni aktovku dcerce v prodejně aktovek, tak chtěla jinou Topgal než já-Emipo se mi nelíbí. Přiznávám, že vzhledem k ceně jsem byla dost nešťastná, co za nepraktickou hrůzu(špatně řešenou přihrádkově) si vybrala - sice aktovku platila babička, ale nechtěla jsem, aby vybrala špatně, a pak za to pykala.
Nakonec jsem jí řekla ať mi řekne, proč chce zrovna tuhle aktovku a že jí pak řeknu já, proč bych chtěla tu druhou. Dopadlo to tak, že když jsem jí řekla mých x výhrad, tak nakonec hrdě odešla s aktovkou, kterou jsem vybrala já(má kapsu na svačinu, kapsu na čipovou kartu na obědy a klíče, kapsu na penál a kapsu na sešity a učibnice) a jsme se ní spokojení. Má ji už 2. rokem - jediné co za loňský rok na té Topgal utrpělo je že má lehce odrané reflexní hrany od toho, jak aktovku povalovala v družině a odírala o stěny chodby... a trošku má odrané zvenku dno aktovky - to chci zalít normálním lepidlem. Jinak je aktovka jako nová.~R^ A vlastně ještě vloni druhý školní den jí někdo ukradl za aktovky karabinu na klíče (součást aktovky)~o~
Za mě jsme s aktovkou od Topgalu opravdu spokojení a pevně věřím, že ji ještě bude mít dcera i příští rok ve 3. třídě.
+ když jsme měli vloni v červnu schůzku ve škole, tak nás učitelka prosila ať dětem koupíme aktovky prostorné, protože u některých aktovek (tuším, že jmenovala zrovna Emipo, ale to není podstatné, jen zvaž opravdu, aby dítě do toho či onoho v pohodě pobralo vše co bude nosit) mají problém se děti pobrat a aktovku zapnout a je jí to ztěžuje práci, protože pak balit x dětem aktovky není nic moc příjemného.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.