Už jsem jednou podobné téma zakládala, někdy na jaře, když jsem zjistila, že jsem těhotná a v ruce jsem měla čerstvé rozhodnutí o přijetí dítka do školky. Jde o to, že u nás brali jen děti zaměstnaných matek a děti, jejich maminky jsou na MD, měli smolíka. Jenže já otěhotněla někdy v době, kdy byl zápis, mrně se má narodit v listopadu, a měla jsem (a stále to hlodá) strach, aby mi dítě ze školky nevyšoupli. Vím, že mě tady hodně z vás psalo, že jste na tom podobně. Zajímalo by mě, jak je to u vás, jak to ve školce "snášejí". Já sama jsem se snažila školce vyhýbat, ráno vodil tatínek, odpoledne vyzvedávala babička, no vydrželo to asi tři týdny. A malá stejně ve školce vyprávěla, že maminka má má v bříšku miminko

co myslíte, má cenu se bát?
a druhý dotaz, pokud sem nakoukně někdo,m kdo je na tom podobně, budete starší dítko posílat do školky, i když doma bduete mít čerstvé novorozeně? Říkám si na jednu stranu, že malá přitáhne spoustu bacilů. Ale když ji nechám doma, už ji tam nedostanu (bude chtít být doma se mnou a s miminem, odhaduju).