blízko naší školky je restík s venkovní zahrádkou,když jsem nepracovala,tak jsme chodily s holkama na procházku a na zmrzku v době,kdy se po spaní vyzvedávají děti ze školky.Pár matek si tam s kočárky sedělo a čekaly až školku otevřou,tak nějak jsem nechápala,proč nevzaly děti po O a byly tam pak i se staršíma dětma.Ale to by už asi neměly takový klídek.Je to prostě každého věc,já jsem ráda,že mám někoho,kdo mi dítě po O vyzvedne a počká než dojdu z práce.Někdo takové štěstí nemá a nic jiného mu nezbývá,i když ho to štve
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.