Heh, tak nad tím bádám každodenně
Krom vyjmenovaných potravin - tj. luštěnin, zelí apod. nemůžu česnek, cibuli, hrušky a papriky. A cokoli, co má šlupku - takže si loupu jabka.
Pak si schovávám dvoudenní rohlíky gumáky a jinak jím suchary. Chleba nemůžu ani starý, což mi překvapivě chybí ze všeho nejvíc. Nemůžu čerstvé kynuté cokoli, ale třeba den starou vánočku už ano.
Mimoto nemůžu rajčata a jahodovou marmeládu, neb se z toho synek pupínkuje. Včera jsem svou úrodu rajčat na zahrádce věnovala sousedce.
Nemůžu vajíčka jako taková (natvrdo, míchaná..), ale nedělají mu problém vajíčka v podobě piškotu, takže si vesele peču piškotové rolády.
Opatrně jsem zkoušela věci jako třeba med (ten obsahuje pyly, tak je dost alergenní) - a dobrý, takže medu jím spoustu. Totéž ryby - zkusila jsem, bez problému, takže ryb jím docela hodně.
Jinak se živím hlavně masem, vývarama, sýrama, šunkou, jogurtama, acidofilním mlékem a jabkama. K tomu semtam nějaký brambory, těstoviny, rýži. Pečivo skoro nemůžu, tak jím obvyklé chlebové oblohy jako šunku skoro samotné a nestěžuju si