| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podporu nenabízí žádnou. Ale já jsem se ani extra nepídila. Paní, která má dom.školáky na starost v Zákolanech (ta škola je taky v jednom spolku s těma dalšíma) je spec.pedagožka a ta mi nabízela případnou konzultaci k dceři, která má spoustu dys-. Je pro mne ale dost daleko, tak to řeším jinak.
Vrané nebo Bratrská mi bylo jedno, ale měla jsem problém dát dítě do křesťanské školy, tak jsem zapsala do Vraného. Hodnocení může být v jakékoliv škole a Bratrská je pro nás dostupnější, takže jezdíme tam. V podstatě by mi ale nevadilo být tam zapsaní, já jsem se rozhodovala až v červnu strašně narychlo a někdo mi řekl, že v Bratrské je náboženství, tak jsem zvolila Vrané.
Jinak v těch školách není vůbec žádný rozdíl (při domácí výuce), spolupracujou spolu navzájem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.