manželova sestřenice dala svému synovi stejné jméno jako má náš syn. kluci jsou od sebe 2,5 roku. nevídáme se nějak extra často - větší vzdálenost bydliště. ale občas mi to přijde zvlášní a mám pocit ukradené výjimečnosti nebo jak to říct v rámci rodiny. v rodině když se mluví o xx tak najednou není jisté o kterém, pokud xx se bude jmenovat někdo cizí, tak při rozhovoru ho pojmenuju i příjmením a bude jasné, o kom mluvím. pokud by dítě mělo jméno po svém otci, dědovi atd, tak mi to přijde úplně normální, většinou jsou tam důvody osobní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.