no my to máme celé to očkování posunuté, díky té naší předešlé zkušenosti. Naše slovenská dr. nás i hlásila na sociálku a hygienu pro odmítání poslušnosti. Dneska si vezmu klukovu kartu, páč paní dr. nás chce ještě doočkovávat hexou a kdo ví čím. Tak že karta pojede s námi na néjaké odborné pracoviště. Naše dítko prostě nemá standardní reakce na očkování a já nebudu ryskovat, že třeba paní doktorka chce mít tyhle věci už za sebou, abychom na to nemuseli myslet. ...k tomu jsem došla po té, co jsem si vyčetla na několika serverech a to dokonce i na očkovani.cz, že u vakcíny MMR není duležitá návaznost a doporučuje se očkovat nejdříve s 6-10měsíčním odstupem. Všude se píše, že první reakce se má dostavit nejdříve za 8 dní a muže až za 42 dní. To už bychom my ale měli mít v sobě druhou dávku. Napsala nás na přeočkování za 2 týdny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.