Z+2, naprostá pravda, taky se s tím setkávám a vadí mi to velmi. Když jsem četla, že vás objednali 3 na stejný čas, začala jsem se smát. Tady je můj zážitek: byla jsem objednána na odborné vyšetření na učitou hodinu, přijdu cca 10 min. s předstihem a v ordinaci už sedí asi 15 lidí. Samozřejmě jsem na vyšetření další hodinu čekala a protože jsem se potřebovala vrátit do práce, vadilo mi to hodně. A doktorka mi vysvětlila, že všech těch 15 lidí bylo objednáno na stejnou hodinu. Proč to nebyla schopna zdůvodnit, jenom to, že to tak vždycky dělají

Velká část byla evidentně důchodcu, kteří do práce nespěchali.
Další vyšetření v jiném zdravotním zařízení - taky skoro hodinový skluz a kromě toho vzali několik lidí, kteří dorazili až po mně a nebyly to urgentní případy, dělaly se běžné vyšetření na přístrojích. Doktorka na to jen krčila rameny, že se holt chyba někdy stane a že čekací doby nejsou její priorita. Taky mi naznačila, že když se mi to nelíbí, mohu jít příště někde jinde. No, šla jsem, a stížnost jsem nepsala, protože byla po odborné stránce dobrá doktorka, co mi pomohla, ale ten respekt k času pacientů je nula.
A to naprosto nemluvím o nějakých urgentních zákrocích, které se protáhly, to byly všechno případy špatné organizace, které doktoři neměli zájem řešit.