| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, potřebuju poradit, jak na něj. Dneska mi zase udělal scénu cestou ze školky, kam jsme odvedli staršího, nejdřív chtěl k babičce, pak k paní doktorce, pak do Kauflandu nakupovat, řval 30 minut v kuse. ~e~ ~8~ Takové scény mi vystřihne 3, 4 denně, mezi tím jsou nějaké kratší. Jsem z něj kolikrát úplně kántry, když mám navíc nějaké PMS nebo jiné nenálady, tak to kolikrát skončí tak, že vypěním a "nařežu" mu ~f~. Být ho nechci, ale nervy mám jen jedny? Poslouchat denně několikrát takovýhle jek!, on je schopný řvát fakt nahlas a dlouho. Odvádět pozornost, vysvětlovat, nic nepomáhá. Svého většinou nedosáhne, ale stejně řve. Manžel ho plácne hned, jak se začne vztekat, to nechci, protože mi přijde přirozené, že něco chce. Ale ty scény mně ničí. Tchýně mu většinou vyhoví okamžitě, tam nemá důvod tyhle hysťáky dělat. Mně týrá tímhle způsobem.
Pravda je, že si s tímhle dítětem nevím dlouhodobě rady, už jsem si tu na něj stěžovala víckrát. ~n~ Poraďte, jak na něj. Díky J. ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.