| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

MJano, s tím se asi nějak všichni potýkáme, prostě stačí maličkost, která dokáže vyprovokovat k něčemu takovému hned. Možná by to chtělo ještě něco na tu agresi, dcera měla ten Rispen, také se dává Rorendo nebo Risperdon nebo jak se to přesně jmenuje. Dcera měla Rispen a nyní sice to moc nemusí ten Risperdon. Ona má občas fázi depresí, což mi lékařka řekla, že to může souviste s tou Concertou, ale oni to byly deprese spíš díky škole a nepřizpůsobivým spolužákům. Pokud jí pak odpoledne a dožene to tak bych to s tím jídlem neřešila, jsou i léky na podporu jídla a ty také předepisuje psychiatr, ale pokud nehubne tak to je asi zbytečné. Jo jsou to starosti s našimï dítky. Já zas v pátek volala na úřad práce se objednat na nějaké zjištění co by mohla po základce dělat, budu snad pak chytřejší. Ty dospělí co mám tak prostě věděli co by chtěli, ale tady u ní, prostě ona by měla nějakou vidinu co by chtěla dělat, ale nevím zda mi ji tam vezmou a to je stále něco dokola.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.