Také jsem byla názoru, že děti v dnešní době tráví každý den na kroužku. Byla jsem proto velice překvapená, když jsem chtěla dát malýho do Domu dětí a mládeže na počítače pro pokročilé a bylo mi sděleno, že se neotvírá, protože jsou jen 2 přihlášení. To samé na astrologický... Syn chodí na keramiku a elektro koružek a zrovna na tom elektro kroužku jsou jen tři. Tam bych to ještě chápala, přeci jen málo koho to baví, ale třeba ty počítače? Možná z finančních důvodů, ale školné 800,-- Kč za rok mi tak vysoké nepřijde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.