Jako hyper-antikolektivní tvor potřebu kroužků vnitřně naprosto nechápu, ale děti nechávám plně rozhodovat. Zatím jde jen o nejstaršího. Tzn. syn prošel plaváním (ne tím školním - toto bžlo navíc - musel ale skončit pro nemocnost, která po asi 1,5 roce hroooozně naskočila), pak AJ (2*týdně 2 roky v 1.+2. tířdě), výtvarkou (1.tř), výpočetkou. Teď je přihlášen na šachy, IT pro pokročilé se bohužel pro malý počet zájemců neotevřelo
. Vše jsem brala jako doplňkovou činnost ke škole - zkraje Vv, aby se naučil pěkněji výtvarně pracovat (od cizích to vezmou někdy líp než od rodičů), pak AJ chtěl + já souhlasila - aby měl nějaký základ na dobu kdy začnou společně ve škole, byl to superkrok, ty základy mu krásně vlezly pod kůži
. Jak se hrabe v PC, tak to používá (to je asi základ úspěchu) a je opravdu na slušné úrovni. IT už prošel, ale bylo to málo odborný a sedět u netu může teda i doma (bylo to spíš pro začátečníky a ne pro děti, co mají od 3-4 let svůj PC). S těmi šachy chtěl taky začít sám, tak nechť je mu přáno, rozvíjí to logické myšlení a kombinování, takže podporuji. Kdyby nechtěl, nechodí. Nevím po kom, ale nějak se nepomamil/nepotatil, tzn. společnost potřebuje, tak ať si ji užije
. Jinak jsem osobně vděčná, že mě naši nikam netahali
.