Pawli, já ti nevím, ale mě Matýs vše vysvětlil a začínali jsme na nejnižší dávce, po dvou týdnech jsme přidali půlku po svačině a v poho, máme rozpis i dál ale to my výslovně říkal že k tomu dávkování by se nerad dopracoval, a že ritalin předepisuje všem jako první protože je zdarma...myslím že on ví co dělá, navíc on sám má adhd tak asi ví jak ten člověk vnímá-zhruba, samozdřejmě nejsme stejní ale problém to je..
Já jsem na něj taky nadávala ale on je ochotný rodičům vše vysvětlit a poradit, případně dořešit po tlf když je problém...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.