Ahoj všem,
nevím si už ze sebou rady a tak se s tím musím někam svěřit (pro začátek sem)
Nevím, jestli jsem normální, milování mě baví, líbí se mi a i občas dojdu ke krásnému orgasmu, ale jsem taková zvláštní. Mám výčitky, že když prožiji orgasmus dělám něco špatného, úchylního co se nedělá :-(
Mám kvůli tomu výčitky, že jsem nějaká špatná :-(
Nevím čím to může být, jsem trochu křesťansky založená, v dětství jsem chodila do kostela a bylo mi vtloukáno pouze o masturbaci jako něco co by se nemělo dělat. A o sexu jsem se nikdy s nikym nebavila.
co je uplně nejvíc na hlavu je, že si o svém příteli myslím, že je úchylní, když mě osahává, kochá se mými prsy a dělá jako úchylák
a když ho obviním, že se chová jako úchylák, tak ho to zklame a snaží se mi vysvětlit, že mě má rád a že si mě chce užít ale jenom mě,protože mě miluje, tak že nechápe furt moje reakce. Nehledě na to, že v posteli jsem jak mrtvola :-/
Nevím, také jsem prožila krátkodobé zneužívání v dětství, možná mám nějaký blok z toho...
Ale sex je ještě v poho, ale mám problém hlavně, že mám výčitky prožít orgasmus....v podstatě si to zakazuji.
Nemám se obrátit na nějakou sexuologickou poradnu? Nebo dojít k psychologovi?
Komplexy jinak ze sebe žádné nemám, myslím, že mám velmi pěknou štíhlou postavu, tak moje stydlivost za své tělo v tom roli nehraje, spíš je to jakoby nějak ta psychika no :-(
Děkuji za jakoukoliv radu