Přidat odpověď
Dík za zastání-jsme dorazily ze školky (zas jdem ven) a koukám, že mě tu celkem tepou: ano. přesně tak jsem to vnímala. Ta neochota!!! Schody byly suche, hračka lezela na lehatku oznacenem orazkem, nebylo treba hlwedat. Dcera sla po spani na tanecky do suterenu, jkam si hracku nemela brat, pak jsme je prebirali ve sklepe, do tridy se nevracela, proto ji tam nechala. Nemyslim si, ze tj rozmzlovani. Zvlastni, ze pro klice od auta byste supajdily (jakoze tj dulezite, zatimco konik neni?) jo, Vas by stvala cesta busem, ale dítě by víc nez cesta busem stvala hracka...tj otazka priorit. Já svoje potreby nenadrazuju nad potreby dcery, akceptuju, ze to bylo pro ni dulezite. Fakt se mi vracet nechtwelo, ale zas tolik usilí me to nestalo. Já asi musim prehodit vyhybku: minuly rok dcera na zvykacku chodila do placene skolky...tam by to nebyl problem ani terochu. Ja taky pracuju v placenym zarizeni...taky by to nebyl problem. teda ale je smutne, ze statni skolka%vyratzne slevit z pozadavku. Tak jdem ven, treaba vecer dostu kapky. Pí uklízecka udala naprosto jasne duvod chuzi do schodu a odemknuti dveri.
Předchozí