Micous, a tahle "nuda" je pouze posledni dobou, nebo je to dele pretrvavajici (ci se vracejici se) stav?
Ja plne chapu, ze kdyz je clovek v takovem rozpolozeni, kdyz se nedokaze nadchnout pro nic tak je velice jednoduche se nadchnout pro jednu vec...a to fest. Ja se jednou v zivote take takhle nadchla a ona vize me prenesla pres docela hodne problemu (zpetne posuzovano a rict mi nekdo, ze je to iracionalni tak bych se vzteky asi prepulila z toho jak jsou lide ignorantsti), ale realita se pak lisila (zcela pochopitelne) a ja to odnesla depresi jak blazen a to nejen ja, ale i muj manzel (ktere me plany uplne nepodporoval a spis do toho sel logikou nez srdcem a to uplne nestacilo) a utrpelo (nastesti docasne) jak nase manzelstvi tak i deti (za coz se fackuju neustale a nevim zda nekdy prestanu)...
Rict mi nekdo tenkrat pravdu tak ji proste nevezmu...protoze jsem se nechtela vzdat sve predtavy, bylo to jak droga...bylo to neco co jsem mohla planovat a moha kontrolovat (na cemz jsem zpetne pohorela, protoze kontrolovat jsem mohla JEN moje kroky, ale ostatni lidi ne a prave to me sepsulo do kolen)...takze jen chci rict, ze vim jak ti asi u pscyholozky bylo...a i tak vim, ze to nemuselo byt od veci ti ty veci vypichnout