| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás šestileté není, ale když chtěl můj mladší syn za bráchou na osmiletý, nijak nadšená jsem nebyla. Měl v páté třídě tři dvojky, ale protože má poruchu soustředění, hodně jsem se na tom výsledku nadřela. Nicméně ke zkouškám jsem s ním šla a modlila se, aby ho nevzali. Nakonec skončil druhý pod čarou, což tenkrát v převisu ještě 15-ti žáků nebylo vůbec špatné (nejvíc bodů vlastně ztratil na tom svém vysvědčení). A já byla ráda, jednak, že ty přijímačky nedopadly špatně, jedna proto, že ho nevzali a on by tam fakt nebyl šťastný. Nicméně když to zhodnotím zpětně, druhý stupeň naší ZŠ byla katastrofální, co se týče pedagogů. Matikářka například promarodila třičtvrtě školního roku po doby tří let. Takže kdyby se cvičil na gymplu a za čtyři roky přestoupil, bylo by to pro něj lepší. Takhle na střední začíná tím, že učivo samostatně dohání.
Největší zrádnost gymlu je v tom, že ho nestačí "prolézt". Čtyřkař sice může odmaturovat, ale co pak. Je to ztráta pár let života.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.