děkuju moc za radu:) Legíny nesnáším ani na chození doma-připadají mi dost otřesné-v kombinaci s vytahanými koleny děs:)Ani mé pubertální dceři je moc nekupuju. Co se týká kalhot-tak jsem asi na tom jako ty holky co si věci na tanec ušijí-v mém případě nechají ušít:)Je taky pravda že v mým věku a po třech dětech je to asi taky trochu nutnost-moje postava už opravdu není konfekční:))))) Takže nakonec zvítězí asi turkáče-a časem-asi na prostřídání opravdu sukně. Co se týká financí-je opravdu rozdíl mezi nabídkama oděvů na netu-i co se týká látek.Já jsem objevila naprosto velikánský výběr u nás v látkách a ceny se teda opravdu liší:)Např. u duhovýho šifonu-to je 150.-kč na metru!!Takže raděj asi opravdu ušít a ještě to mít na svou postavu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.