Tak to ne, predseda prokrasti spolecnosti jsem ja! Kdyz jsem mela predloni odevzdat bakalarku, tak muj IT manzel mi zablokoval nejakym zpusobem pristup na rodina.cz, idnes. cz a dalsi stranky, ktery jsem rada navstevovala. Pak sbalil vsechny deti a vyrazil do snehu a mrazu s tim, ze ja mam psat bakalarku a on se s nima vrati vecer (o tom, ze mi zablokoval ty pristupy mi nesdelil ani n).
Omamena prokrastinacnim virem jsem se po jejich odchodu vrhla k pocitaci, napsala dve stranky bakalarky a jala se prokrastinovat. Neslo to! Kamkoliv jsem se pokusila prihlasit - na rodinu.cz atd., stranka nenabehla. Stranky nutne k bakalarce nabihaly bez problemu.
Dalsi tri hodiny jsem stravila marnou snahou o prolomeni jeho hesla na router a zmenu nastaveni, nadavanim na manzela a vyplnovanim formulare k rozvodu. Pak jsem zavolala mamince, pobrecela si a nakonec rezignovala a tu bakalarku zacala psat. Po tydnu byla bakalarka hotova a ja mela vyplneny ty papiry k rozvodu.
Nojo, nakonec jsem se samozrejme nerozvedla, statnice udelala a bakalarka byla ohodnocena jako jedna z nejlepsich z rocniku.
Asi budu muset pozadat manzela o blokaci, diplomka uz hori, ale nechce se mi dat mu najevo, ze mel tehdy pravdu