| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

chtěla bych se s vámi podělit o mojí čerstvou životní zkušenost s antikoncepčním tělískem..popravdě vám nemůžu prozradit detail,jestli je hormonální nebo není..protože já sama nevím..nebyla mi dana možnost ani příležitost si vlastně vybrat natož to konzultovat se svým zavádějícím lékařem..ten totiž pouze za mého lékaře zaskakoval...sestřička vyndala ze skříně nějakou krabičku a vše šlo jako po másle,když bylo hotovo, doktor semnou skončil,sesřička se semnou rozloučila,že prášek proti bolesti bude stačit...ano byla to pro mě hotová věc.uplynulo par měsíců a já naštívila doktora znovu,začala jsem deset dní po menstruaci krvácet,odpověd doktora zněla,ano,stává se to občas,proběhl kontrolní ultrazvuk a vše bylo v pořádku..uběhlo od zavedeného tělíska cca 5měsíců a přišla očekávající menstruace,.jenže ted byla trochu jiná..začalo mě bolet břicho,celá pravá strana a podbříšek..menstruace ustupovala,bolesti zesílili...tak že jsem jela na pohotovost...vypadalo to že je to pouhé slepé střevo,..nakonec když moje břicho bylo vyšetřeno několka rukami doktorů,vysledek zněl..je to tělískem a musí okamžitě ven..Tělísko mi způsobilo zánět břicha,vejcovodů,vaječníků,srůsty,orgány jsem měla k sobě srostlé..ano to všechno způsobené tělískem,jak je to možné nevím..3týdny strávené na antibiotikách v nemocnici,2 leparoskopie,odstraněné vejcovody a jeden vaječník..Je mi 29let,nikdy jsem nebrala žádnou antikoncepci,nikdy jsem netrpěla na chronické záněty nebo podobné věci...poprve po dětech jsem se rozhodla,a doufala ve spravnou věc jako je antikoncepce.chěla jsem být zodpovědná vůči sobě a partnerovi....zaplatila jsem za něco,co mě mělo chránit,..tohle mi zničilo během pár měsíců zdraví...lítost přebolela,došla jsem do fáze se podělit o tuto zkušenost,protože myslím,že o tomto druhu antikoncepce se sice píše dost kladných zkušeností ale o takových to málo..a týká se to každé z nás...zítra by mě snad měli konečně pustit domů,.moje první cesta povede k obvodnímu gynekolovi,ten samozřejmě nic neví..a dám stížnost za to že mě jeho zastupce nedal žádné informace jako jsou negativa,na co dát pozor atd..kdybych totiž tohle věděla,třeba bych se ozhodla jinak..tak vám doporučuji,trvejte na informacích a hlavně výsledcích~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.