Ahoj, po prvním císaři jsem měla modřiny od žeber až do půl stehen, jak to pak sjelo. A tím modřiny myslím spíš jednu obr mega velkou černou modřinu, která fakt byla černá, tmavě zelená a vůbec hnusná. Údajně je to tím, jak se snaží z tebe vytlačit dítě, aby ho mohli chytit, protože dovnitř prý nesmí sahat. Takže ač se mi normálně modřiny nedělají skoro vůbec, tak po císaři jsem je měla cca 4 týdny. Dcera byla extrémně malá, tak ji asi nemohli vytlačit ven.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.