... - tělísko mám už přes 4 roky a menstruaci sice mám poměrně silnou, ale to jsem měla vlastně vždycky - takže nic nového. Jen vždy nějakou dobu po dětech, když se po kojení zase cyklus normálně rozjel, byla MS slabší a později opět zesílila na útoveň jako před dětmi (bohužel holt spíše silnější). S tělískem to zřejmě nesouvisí.
To moje tělísko se jmenuje Silverlily Zinc, je se stříbrem a zinkem, a říkalo se o něm, že ten zinek naopak krvácení zmírňuje, ale já jsem tento efekt nějak nezaznamenala. (To stříbro má působit preventivně proti zánětům.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.