Přidat odpověď
DOBRÝ DEN, vždy si jen čtu příspěvky na rodince, ale dnes mi to nedá a ráda bych slyšela Váš názor. Jsem od září v evidenci úřadu práce, jsem z Moravskoslezského kraje, mám 2 školkové děti a práce se nijak lehce neshání. Jedná se mi o to, že v mém stěžejním oboru kvalifikace se práce vyskytuje jen zřídka. Vždy jsem dělala jen ranní směny, a měla víkendy volné. Manžel pracuje mimo bydliště a tak musím vždy stihnout při své práci dát děti do školky a odpo je zase vyzvednout. NO a teď mi nabídli práci, dělat na směny, vždy ranní týden a týden odpolední, přičemž ranní je od 8 do 16:30 a odpo od 16 do 02 do rána. Nemám babičky a jsem na děti sama. Práce je sice v oboru, měla bych na starost 40- podřízených, ale za 14 tis v čistém se mi to zdá málo. Musela bych zaplatit vlastně 2x do měsíce celoodpolední a večerní hlídání, děti bych neviděla prakticky půl měsíce a hlavně odpolední směna začíná už v neděli. Takže co mi radíte? doma jsem sice jen 2 měsíce, nabídky ostatní nejsou žádné. jít do toho s vidinou že stejně ta práce nemá žádnou perspektivu? snesla bych ranní a noční, ale ty odpolední směny mi vůbec nevyhovují. děkuji za připomínky a názory
Předchozí