| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už dvakrát jsem dospěla do stádia, kdy jsem se cítila podobně jako ty - že už to takhle dál nevydržím, že chci někoho, kdo taky chce mě (a chtěla bych vidět toho projevy)- a v té chvíli jsem partnerovi předestřela, že za současného stavu už žít nechci, a nabídla jsem buď konkrétní zlepšení, která by vztah zachránila s tím, že i já se ráda dozvím, co mohu sama ve vztahu zlepšit, nebo rozchod (rozvod). Protože partner viděl, že už jde opravdu do tuhého, poobakrát skutečně přistoupil na změny (samozřejmě jsem nepředložila nekonečný seznam stížností, ale vybrala dvě tři věci, které jsou pro mě nejpodstatnější), protože se mnou chce zůstat. Dřív to byly vždycky plané sliby, ale když teď viděl, že jsem opravdu rozhodnutá, změnil se (přiměřeně svým momentálním možnostem). Jsme spolu a náš vztah je stále upřímnější.

Přeju ti, aby tvé rozhodnutí, ať bude jakékoli, ti přineslo úlevu.~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.