| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo Gigo, celkem jsi to vystihla. Možná bych měla ještě dodat, že chlap všechno neguje, takže mi hned ráno vynadal, že ten řemeslník co tu byl udělal určitě všechno blbě (on by to udělal líp). Taky mimino nemá vyčištěnoiu matraci do postýlky, vždy když jsem chtěla objednat "čističe" a sfouknout s tím koberec po té rekonstrukci apod jsem se dozvěděla, že každý kromě něj to udělá špatně, neb to odflákne. I kdyby měl pravdu, možná jwe to lepší špatně než vůbec. Loni jsem takhle čističe objednala a poslouchala jsem to dobře půl roku, jak to byly vyhozené peníze.
Možná jsem nenapsala jednu důležitou věc: ten můj chlap je z malé vesnice, má staršího bráchu a maminka barák a zahradu (na ní brambory apod). Brácha je jeho vzor, takže vždy když tam jedeme, celkem se předvádí a maká (nevadí že je pak zničenej a dva tejdny se nehne). Když jsem mu to dneska vpálila s tím, že fakt snad k nim už nebudu jezdit, neboť se na to nemohu dívat, jak tam kmitá a doma umírá, tak mi řekl, že TAM ho to baví.......Akorát, že TAM nebydlí, bydlí tady, má tu jedno dítě a druzhéí na cestě a vůbec ho nezajímá, v čem budou bydlet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.