| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přečetla jsem si vaší slovní přestřelku :). Mě se nabídla jedna kamarádka že lyže prodá,nakonec zjistili že se jí do nich malej ještě vejde.Ostatní jsou lyžařský šílenci co jezdí každej víkend,neb mají na horách chalupu a lyžování po generace v genech:)). Půjčovat si od nikoho nechci,právě proto,že to není zrovna levná záležitost a od toho jsou přece půjčovny.V případě zničení,odcizení apod. radši zaplatím škodu půjčovně,než si pokazit vztahy s kamarády. Navíc k půjčování podobných věcí mám poněkud rozpačitý vztah. Já sama jsem totiž taková dobrá duše co půjčí první poslední. Bohužel se mi stále častěji stává, že to někteří považují téměř za samozřejmost.Dítě je ve věku kdy už mu třeba sportovní potřeby vydržej nějakou dobu,snažím se tudíž pořizovat kvalitní,byť třeba použitý. A už z principu mě štve, že určitá část rodiny považuje za samozřejmost,že to po nás zdědí,samozřejmě bezplatně.Přitom mají stejnou možnost jako já,sehnat si použitý třeba na netu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.