Mívám občas svědění, často to asi není ani mykoza jen nějaké narušení prostředí- protože to mám třeba když se dole umyju mýdlem a zmizí to třeba do dvou dnů. A někdy mě to trápí déle, přidá se i takový ten bílý hrudkovivý výtok, zčervenání... Léčím jak už jsem psala- hlavně Audiron na tampon (tak 2x denně) a do pár dnů to vždy odezní. Dřív jsem používala tea tree olejíček- různé koupené gely- to taky zabíralo, ale pomaleji. Plus si dám kontryhelovou kůru (čaj) a nakonec vaginální tobolky s probiotikama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.