jednalo se cca o 1 měsíc prázdnin v době, kdy mně bylo těch 12.
Na té chalupě jsme byly 3 holky 12, 13, 6 let, byly jsme tam samy i přes noc. Občas jsme autobusem nebo na kole zajely do toho 8 km vzdáleného městečka za dospělými, občas nějaký dospělý zajel zkontrolovat nás. Ale nebylo to každý den a spaly jsme tam víc nocí samy.
Důvod už jsem nastínila - můj ovdovělý táta, který táhl finančně celou domácnost sám a nemohl si dovolit vzít si měsíc neplacené volno, plus rodiče těch zbylých dvou holek, kteří si taky nemohli vzít dovolenou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.