Ahoj,
hledám si práci a měla jsem to štěstí, že jsem našla inzerát na stránkách jedné banky, že hledají kandidáta na obsazení pozice : klientský pracovník, a zrovna tady v našem městě.
Poslala jsem CV a ještě osobně zašla za ředitelkou. Měla a mám z toho dobrý pocit. Dva dny nato mi paní ředitelka volala a následně i posílala mail, že se mám dostavit v pondělí 31.10.2011 na výběrové řízení a to bude probíhat formou assessment centra. Vzhledem k tomu, že jsem už tak trochu starší
, tento pojem byl pro mě naprosto cizí. Tak jsem zapnula net a hledala. A našla tyto stránky a tyto názory. Pochopila jsem, že máš s touto formou výběru nových pracovníků docela velké zkušenosti. Probrouzdala jsem na netu nejrůznější stránky, kde se o AC hovoří a pochopila, že se na to prostě nelze nějak připravit na 100%, nějak se to " naučit ". Přesto bych Tě ráda poprosila o nějaké další, použitelné postřehy. Je mi 44 let, mám VŠE v Praze a doplň.pedag.minimum, pracovala jsem kdysi v ČS, učila jsem a teď zhruba rok a půl jsem jako OSVČ v oblasti pojišťovnictví. Budu moc ráda, když se mi během tohoto víkendu ozveš. Díky moc předem, Hanka