Já hned a všem a pak jsem o mimčo v 11tt přišla, tak to bylo smutné... ale podruhé jsem opět nevydržela a brebentila hned a všem . Pokud na to jednou ještě dojde, tak bych to taky moc chtěla vydržet, až třeba s první fotkou z UZ, když už ne déle A vymyslet nějaký originální způsob... určitě už ne že poletím ze záchoda s počůraným papírkem a každýmu s tím mávám před nosem, jako prve
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.