Ja si teda vubec nedokazi predstavit, ze bych si nechala jedno dvojce odstranit? Vubec nechapu motivaci te matky. Chtela dite, ceka dve (dvoji radost, ze). Moje dvojcata jsou sice take nadstandard IVF procesu, ale ja jsem byla nejstastnejsi clovek na svete,kdyz jsem se dozvedela, ze jsem tehotna a navic 2x. A navic, ten risk, ze nezbyde zadne je myslim dost velky. Nekteri lide jsou opravdu zvlastni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.