| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky si myslím, že holčička se chová naprosto normálně na svých 11 měsíců.

když byl syn malý, usínal taky jen v kočárku. tak jsem holt chodila 2x denně na procházku. pak se naučil usínat v posteli, ale musím ho uspat (to trvá max. 20minut). sám by neusnul. vyplakat jsem ho zkoušela nechat, ale bez účinku. na některý děti to asi neplatí.

hrnek s pitím bych k obědu nedávala, pokud ho vylívá. max. třeba do lahvičky, ze které to nejde vylít. synovi k obědu pití nepodávám. má na stole prostě talíř s jídlem a to až se dojí, tak dostane napít. ročnímu dítěti podle mě nejde nic vysvětlit. aspoň já to tak měla se synem. v tom věku jsem jen odstranila nebezpečné věci z jeho dosahu a jinak mu dala volnost. hysterické scény předvádí jen občas a většinou zabírá, když ho pošlu k němu do pokoje (už mu je přes 2 roky) nebo ho nechám v místnosti a odcházím. utěšování při hysteráku u nás nezabírá. na veřejnosti to zatím ještě neudělal, ale i v tom případě je podle mě zachovat naprostý klid. dítě vycítí, že ti je trapně a pak si ještě přidá.

nech malou taky, ať si hraje i sama. není nutný a podle mě ani dobrý neustále vymýšlet zábavu pro dítě. ať si zkusí poradit chvilku třeba sama. když tě bude potřebovat, přijde si pro tebe.

podle mě toho po ní chceš moc, je jí 11 měsíců! :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.