| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já si tohle uvědomuji ve chvílích, kdy se tu některá ženská chlubí, jak je úžasná, že za posledních dvacet let nevyležela jedinou nemoc, protože to "nešlo". Po jistých nehezkých událostech, které mě v minulosti potkaly, jsem na tohle zvlášť alergická. ~n~ A vždycky mám chuť ječet: "Táhněte s tím svým pseudohrdinstvím někam, když si zničíte zdraví a skončíte v horším případě v krematoriu a v lepším v invalidním důchodu, tak budete dětem k ničemu!" Ano, je jasné, že když jsem doma sama s miminem nebo batoletem a je mi zle, tak ho nemůžu nechat celý den jen tak. Ale udělám jen to nejnutnější kolem dětí a na všechno ostatní kašlu, abych se co nejdříve vrátila do formy. Ale abych manželovi a puberťákům se čtyřicítkou horečkou vyvařovala teplé obídky a smýčila celý dům? Ani omylem. ~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.