Valkýho, v tom to nebude - já mám dítě s problémama a líná jsem taky. Ale nějak se pohybuju mezi rozumnejma lidma nebo co, páč mi nikdo nic nevytýká - naopak nedávno na čundru kdosi poznamenal, že se mu líbí, jak jsou naše děti samostatný - a nebylo to poprvé, co mi někdo něco takovýho řek. Oni naši kluci vypadaj nepoužitelně v uzavřených prostorách, kde se musí chovat podle cizích pravidel, ale doma nebo venku jsou naprosto soběstačný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.