Přeji hezké poledne. Ráno jsem zjistila, že má syn (skoro 10 l.) uplně zničené boty na patách, jak se do nich obouvá. Boty má asi tří měsíce, na reklamaci to samo není. Doma používá lžíci, do skoly jsem mu koupila malou lžíci do aktofky. Tvrdí mi, že jí ve skole používá. Boty si ale nerozvazuje. Pak mi volal když došel do školy, že ho z toho bolí noha a bude mít puchýř. Byla jsem na něj nazlobená a řekla, že je to jeho problém, když si je sám zničil. Prásknul mi telefonem (ta drzost ! no ale to přejdu). Neustále ho upozorňuji jak se má k věcem chovat, obzvlášt k botám, protože zničí fakt všechny. Pořád se mu snažím vysvětlit, že ty prachy fakt netiskneme, hodnotu penez. Kdyz ztratí několikrát za sebou pero už si ho pak musí kupovat z kapesného. Je chytrý, jinak v poho bez probémů, trochu bordelář. Boty má tedˇ jen tyto a pak zimní vysoke, na ted´ještě nejsou. Můžu mu půjčit svoje, máme plus mínus stejnou velikost. Jak to řešit ? Spravit to asi nepůjde. Nové se mi kupovat fakt nechce, za dalších pár stovek. Vyhrožuji mu, že si nové koupí z kapesného, aby už to konečne pochopil. Jak ho to naučit ? Jak ho potrestat ?
díky za rady