| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj
Zrovna čerpám dotaci z ÚP, začínám poprvé, podmínka je podnikání 1 rok - Opava.
Myslím, že v Tvém případě Ti dotaci neschválí, protože máš pozastavenou živnost (ikdyž v jiném oboru),ale možná se mýlím, zkus se poptat na up.
Dostala jsem 50 tis na vybavení své provozovny (MASÁŽNÍ STUDIO) a čerpám dotaci už 3 měsíc. Provozovnu mám ve svém domě, vyřídila jsem si veškeré formality od hasičů, obec, hygieny, stavebního úřadu až po žádost na příspěvek, vše je sice na dlouho,ale pokud bys měla šanci jej získat, tak to stojí za to.
Teď je,ale bohužel dost blbá situace na up, mají velmi málo peněz, takže dotace hodně zkrouhli, navíc se překlenovací příspěvek už přestal schvalovat,ale třeba budeš mít štěstí a dozvíš se víc na svém up.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.